2017-11-07

Madeleine Bäck blir VD för Swedish Content Agencies

Storymarks VD Madeleine Bäck blir från och med januari 2018 VD för contentbranschens medlemsorganisation Swedish Content Agencies. Där kommer hon att jobba med att utveckla och stärka branschen som helhet. Ny VD för Storymark blir Carina Rydberg. Helene Claesson stärker upp som teamleader på Storymarks contentavdelning.

– Vi är naturligtvis ledsna över att Madeleine Bäck lämnar oss, men samtidigt stolta över att det är Storymarks nuvarande VD som får leda contentbranschen mot nya mål. Storymark har under drygt ett år utvecklat en lovande contentaffär som erbjuder innehåll i alla kanaler och stärker vår koncern. Vi har en bra grund att bygga vidare på och ett starkt team på plats både för annonsproduktion, redigering och content med projektledning, form, journalistik, bild och film. Nu ser vi fram emot att fortsätta hjälpa våra kunder göra än bättre affärer, säger koncernchef Roland Tipner.

Idag gör Storymark redigering, annonsproduktion, bilagor och nativeannonser i tryckt och digital form åt DirektPress tidningar och deras kunder. För Svensk Direktreklam och deras kunder producerar Storymark också regelbundet flera kundtidningar. Storymark har nyligen redesignat SDR:s egen tidning På Direkten, och kommer framledes att producera den på uppdrag av SDR.

FÖR EVENTUELLA FRÅGOR, KONTAKTA:
​Roland Tipner, tel: 070-815 80 01
Carina Rydberg, tel: 070-600 69 19