Hoppa till textinnehållet

Huvudkolumn

Publicerad 2012-04-20 10:19

Egentligen får man skylla sig själv

Vardagen har åter kommit tillbaks efter en jobbig tid då Gustav inte finns längre. Trots ett gäng katter som far runt omkring så är det ändå någon som saknas. Visst får jag katt kel ändå men någons nos och tass fattas. Lugnet har kommit i kattgänget för dom var oroliga och lite fräsiga under Gustavs sjukdygn då dom insåg att en kompis inte mådde bra.

Som rubriken lyder, man får skylla sig själv. Nu handlar det om att vi sen i somras då vi byggde om köket har flyttat in katternas mat och vattenskålar in i vårat sovrum. Sedan tidigare har vi även en kattlåda där. 
Vi har även mat och vatten i ett annat rum och även en kattlåda i hallen men natte tid så är det vårat sovrum som gäller. Inte konstigt eftersom dom flesta sover där vi är.

Nu har våra katter en ovana att mitt i natten bli hungriga och börjar en så fortsätter dom andra. Då den färska maten är uppäten så är det torrfoder som gäller. Så mitt i natten är det en procedur då ett gäng katter sitter och tuggar torrfoder och det hörs kan jag lova......
Efter den proceduren följer en toalåda runda då gänget måste kissa och bajsa. Det hörs också bra när det krafsas och krafsas i lådan och ibland kommer en jobbig bajslukts odör som lägger sig som en hinna i sovrummet. Det är då man drar täcket över huvudet och undrar varför ???

Vet inte varför katterna får denna mat lust mitt i natten då skålen med torrfoder alltid står framme men det klart vaknar man mitt i natten och det finns mat så ja varför inte.

  

Kommentarer

(0) Visa senast först

Skriv kommentar

  Jag godkänner villkoren (Läs villkoren här)

Extrakolumn

Jag är lycklig ägare av ett gäng underbara katter eller är det dom som äger mig. Ibland undrar jag….
Mina katter är ett blandat gäng av flera bondkatter, en siames och en oriental.
Kattintresset kom redan som liten genom min farmor och hon lärde mig mycket.
Här i Enköping har vi ett fint katthem som jag gärna skriver om då många katter i nöd har fått ett nytt liv genom katthemmet.
Jag pratar gärna katt men är ingen expert på katter då alla är egna individer, expert är jag bara på mina katter men jag byter gärna erfarenheter.
Min blogg handlar därför om ett vardagsliv med katter.

Läs de fem senaste inläggen

Senaste bilagan

/Global/Ena-H%c3%a5bo%20Tidningen/Bilder/evenemangstips.gif

Här hittar ni tips om vad som händer i våra kommuner!

TIPSA OSS om ni vet något som inte står i kalendern.

Klicka här om ni har något ni vill tipsa oss om!
Du kan även mms:a en bild
eller sms:a ditt tips till:
070-593 27 45